Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les relacions i els hàbits saludables centraran les properes xerrades de Fes Camí en l’Educació en Família

11/04/2017

Dijous 27 d’abril, la psicòloga Neus Barceló parlarà de les emocions, dimecres 17 de maig hi haurà un cafè amb Vicky Mateu per parlar de relacions sanes entre infants, i dijous 18 de maig el dietista i nutricionista Julio Basulto serà a les Franqueses per parlar d’hàbits saludables.

El projecte Fes Camí en l’Educació en Família proposa dues noves xerrades per l’abril i el maig, organitzades pel Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Jovenut i l’Ajuntament de les Franqueses.

La xerrada-taller Parlem de les emocions serà dijous 27 d’abril, a les 17.30 h, al Centre Cultural de Bellavista. Neus Barceló, psicòloga infantil, juvenil i familiar, i art terapetua i especialista en dibuix, parlarà d’aspectes relacionats amb la criança i les emocions. Com trobar-nos? Com llegir la lletra petita del que ens volen dir? Com mantenir la calma? com aprendre a perdonar-nos i creure’ns que som els millors pares pels nostres fills? Per assistir a la xerrada-taller cal inscriure-s’hi abans del 21 d’abril (dimarts i dijous, de 10 a 13 h, al telèfon 938 405 780, o escrivint a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) ). S’ofereix servei de monitoratge durant la xerrada que cal sol·licitar al moment de la inscripció.

El dimecres 17 de maig es proposa un cafè per parlar de fills i filles dins la xerrada Relacions sanes entre infants. Amb Vicky Mateu, especialitzada en criança respectuosa, es parlarà del paper de l’adult i el paper de l’infant, de com generar procés d’aprenentatge i d’autogestió en la gestió de conflictes, i de la convivència dels infants amb vincles propers (germans, cosins, veïns, etc.). L’activitat serà a les 17.30 h al Centre Cultural de Bellavista. L’assistència és gratuïta però cal confirmar-la entre el 2 i 12 de maig (dimarts i dijous, de 10 a 13 h, al telèfon 938 405 780, o escrivint a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)).

L’endemà 18 de maig, a les 17.30 h al Centre Cultural Can Ganduxer, el dietista i nutricionista Julio Basulto oferirà una xerrada-taller sobre Hàbits saludables. L’expert oferirà consells per viure una vida saludable sense grans esforços i idees pràctiques per prendre consciència de la nostra salut, conservar-la i incrementar-la. El secret de les persones sanes consisteix a conservar i augmentar la salut adquirint senzills hàbits saludables i evitant tot allò que ens resulta nociu. Per assistir-hi, cal confirmar assistència entre el 2 i 12 de maig (dimarts i dijous, de 10 a 13 h, al telèfon 938 405 780, o escrivint a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)). Com en l’altra xerrada, s’ofereix servei de monitoratge que cal sol·licitar amb la inscripció.

Arxivat a: Educació, Infància i Joventut
Els hàbits saludables, en una xerrada el 18 de maig
Julio Basulto
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 14:23h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)