Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Josep M. Boixareu presenta un llibre sobre Llerona dins la Col·lecció Les Franqueses

05/04/2017

Dijous 20 d'abril, Josep Maria Boixareu presentarà 'Llerona, un paradís natural' dins la col·lecció que edita el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut de les Franqueses. Serà a les 19.30 h a les Antigues Escoles de Llerona.

Un any més i de cara a Sant Jordi, la Col·lecció Les Franqueses s’amplia amb el que serà el 16è llibre de la col·lecció. Enguany l’autor n’és Josep Maria Boixareu, enginyer de formació i escriptor, que ha preparat  un volum sobre el seu poble. Llerona, un paradís natural es presentarà a les Antigues Escoles de Llerona el dijous 20 d’abril, a les 19.30 h. La presentació anirà a càrrec d’un altre lleroní, Ramon Coma, acompanyat de la regidora de Cultura Marina Ginestí (CiU) i de l’alcalde Francesc Colomé (CiU).

Al llibre, Boixareu es descriu com un enamorat de Llerona. Repassa moments històrics del poble i en recull dades que demostren, per exemple, la seva riquesa arquitecònica. A més de parlar del paisatge i de la seva història, també escriu sobre la gent que hi ha viscut i que hi ha deixat pejada. Per exemple, en destaquen els seus comentaris sobre mossèn Joan Vallicrosa. De fet, una de les característiques del llibre és la presència de cites, les referència de veïns i veïnes del poble que han ajudat l’autor a saber més de les arrels i secrets de Llerona.

El llibre costa 12 euros i, a partir de Sant Jordi, es podrà adquirir i/o consultar a la Sala de lectura Can Ganduxer, a la Biblioteca Municipal, a la llibreria L'Espolsada i a La Gralla (Granollers).

Autors i autores de les Franqueses

Boixareu també assistirà a la celebració de Sant Jordi en la diada d’activitats que es prepararà a la plaça de l’Espolsada diumenge 23 d’abril. Ell i altres escriptors i escriptores del municipi i de la comarca signaran exemplars de les seves obres en una de les parades de la plaça. Hi haurà Raul Ansola amb Illius, Toni Argent amb Dos bufandas, Jordi Jové amb El portulario de Blanes, i Leila Milà amb Vuelo a Denver, entre altres.

Arxivat a: Cultura
Portada del llibre 'Llerona, paradís natural' de Josep Maria Boixareu
Josep Maria Boixareu
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 14:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)