Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Dilluns 3 d'abril, inici del període d’inscripcions a la 15a Caminada Popular de les Franqueses

31/03/2017

La marxa, d’uns 19 km de recorregut, tindrà lloc el 7 de maig.

El Patronat Municipal d’Esports (PME) està ultimant els preparatius per a la 15a Caminada Popular de les Franqueses que tindrà la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall com a punt de sortida i arribada.

Del 3 al 28 d’abril es podran realitzar les inscripcions anticipades amb un cost de 9,50€. A partir del 2 de maig i fins al 5 de maig a les 14 h el preu de les inscripcions serà de 13,50€. Les inscripcions es podran realitzar a l’Oficina del PME o a través del web www.lesfranqueses.cat/caminada2017. Totes les inscripcions realitzades per Internet hauran de portar el resguard el dia de la caminada per poder bescanviar-lo per la butlleta de sortida. En cas de quedar places disponibles, però, es podrà realitzar la inscripció el mateix dia de la caminada fins a 15 minuts abans de la sortida, que serà a les 8h.

El preu de la inscripció inclou l’esmorzar, els avituallaments, la botifarrada i un obsequi. També dóna dret a participar en el sorteig de diferents regals.   

Des del PME es recomana portar roba i calçat adequat, gorra o barret, crema protectora solar, ulleres de sol i aigua o beguda isotònica.  

L’organització anima a tots els participants perquè durant la caminada pengin fotografies a Twitter amb l’etiqueta #caminadapopularLF17. Totes aquelles persones que ho facin entraran en el sorteig de dues nits d’hotel (Hotel Ciutat Granollers iHotel B&B). Com més fotografies es pengin amb aquesta etiqueta més opcions hi ha de poder guanyar el premi. El sorteig es durà a terme el dilluns 8 de maig a l’oficina del Patronat Municipal d’Esports i els guanyadors rebran una notificació en el seu compte de Twitter.

Arxivat a: Esports
Participants a la caminada popular

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/05/2018 a les 14:24h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)