Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

‘Educar en l’autonomia’ centrarà la xerrada de dilluns a l’Escola Camins

24/03/2017

L’especialista en educació primària Carme Alemany impartirà una xerrada sobre ‘Educar en l’autonomia. Aprendre a ser i viure junts’ dilluns vinent, 27 de març, a l’Escola Camins.

L’AMPA Camins ha organitzat una xerrada oberta a tothom i adreçada sobretot a sobre educació el proper dilluns 27 de març a les 20 h al gimnàs de l’Escola Camins. Serà una xerrada oberta a tothom i sobretot adreçada a pares, mares i professionals de l'educació. La mestra d’educació primària Carme Alemany parlar d’‘Educar en l’autonomia. Aprendre a ser i viure junts’.

Carme Alemany ha exercit de directora, cap d’estudis i responsable del projecte pedagògic de l’escola pública El roure gros durant 34 anys. Actualment està jubilada i participa amb diverses escoles per promoure el canvi en la metodologia pedagògica i amb facultats de magisteri, en la formació inicial de mestres. És membre del consell de formació de Rosa Sensat i participa en el projecte europeu UNAWE, d'ensenyament-aprenentatge de l'autonomia a l'escola.

 

Arxivat a: Educació
Carme Alemany (FOTO: Fundació Universitària del Bages)
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)