Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Corró d'Amunt organitza la tercera prova de la Copa Catalana Internacional de BTT

23/03/2017

La cursa es farà el diumenge 1 i 2 d’abril i es preveu la participació de 300 corredors.

Corró d’Amunt agafa enguany el relleu a Santa Susana en la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point. Així doncs, els propers 1 i 2 d’abril el Club Ciclista Corró d’Amunt organitzarà la tercera prova d’aquest campionat, referent del camp a través a Catalunya, que també porta el títol, com cada any, de Memorial Toni Costa. S’hi faran dues proves, la de contrarellotge individual el dissabte i la de camp a través el diumenge. 

Ahir dimecres, 22 de març, es va presentar en roda de premsa, a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt, la prova, que consisteix en un circuit llarg de prop de 7 km, al voltant del Turó de Can Bertran.

A la presentació hi va assistir l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé (CiU); el regidor d’Esports, Juan Antonio Corchado (PSC); el director-gerent del Patronat Municipal d’Esports, Josep Campaña; el coordinador de la BBT, Jandro Guil; el president del Club Ciclista de Corró d’Amunt, Josep Mauri; la ciclista, Sandra Santanyes i el gerent de Biking Point, Jordi Masferrer.

Aquesta edició de la BTT és la 15a que es fa a Corró d’Amunt i la 1a contrarellotge. Durant la presentació, el coordinador de la BBT va agrair la col·laboració de l’Ajuntament i les entitats i va destacar que seguiran treballant per a internacionalitzar la prova de Corró d’Amunt.

Per altra banda, l’alcalde, Francesc Colomé (CiU), va explicar que si alguna cosa caracteritza a les Franqueses és que “som una suma de pobles extremadament esportius i aquesta cursa permet posar a Corró d’Amunt i a les Franqueses en el mapa.”

Per la seva part, el president del club ciclista va destacar que a l’entitat li fa molta il·lusió aquesta prova i va animar a tothom a assistir al circuit el primer cap de setmana d’abril. La ciclista Sandra Santanyes i el gerent de Biking Point van explicar que per a ells es tracta d’una prova molt especial perquè està prop de casa, i esperen poder participar i col·laborar any rere any.

Enguany, la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point té set proves. A les tres primeres de Banyoles, Santa Susana i Corró d’Amunt s’han de sumar les de Barcelona (23 d’abril), Vall de Lord (29 i 30 d’abril), Girona (3 i 4 de juny) i Vall de Boí (10 i 11 de juny). 

Arxivat a: Esports
Roda de premsa de presentació de la cursa a Corró d'Amunt de la BTT Catalana Internacional
Roda de premsa de presentació de la cursa a Corró d'Amunt de la BTT Catalana Internacional
Cartell de la Copa Catalana Internacional de la BTT
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 14:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)