Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Nou llibre de l’escriptora Leila Milà de les Franqueses

21/03/2017

Aquest dissabte 18 de març, l’escriptora franquesina Leila Milà va presentar la seva última novel·la, Vuelo a Denver, a la Biblioteca Municipal de les Franqueses. El llibre, publicat per l’Editorial Leibros que gestiona la pròpia autora, és un thriller romàntic ambientat en l’actualitat, una nova història en què l’autora s’allunya de les sagues fantàstiques de llops.

La història de la novel·la transcorre a Denver (Colorado, EUA). Tei és una jove hostessa de vol que després d’un any inentant superar la ruptura amb el seu ex, que la va abandonar de la pitjor de les maneres, decideix deixar de lamentar-se. Un dia coneix Danzel i s’hi embolica. Poc després s’assabenta que Danzel és ni més ni menys que el germà petit de l’home que la va abandonar. A partir d’aquí Tei descobrirà coses que no sabia i viurà un trianble amorós ben particular, amb intriga i acció, i un destí incert.

Arxivat a: Cultura
La presentació de 'Vuelo a Denver'
Leila Milà
Portada de la novel·la 'Vuelo a Denver'
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)