Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

29 anys del Festival Día del Padre de l’Associació de Veïns de Bellavista

20/03/2017

Més de 170 alumnes s’exhibeixen al Festival que, any rere any, organitza l’associació del barri Bellavista al pavelló de bàsquet del carrer Girona.

Aquest diumenge hi ha hagut una altra demostració de l’implicació de l’Associació de Veïns de Bellavista amb l’activitat i societat dels veïns i veïnes. El Festival del Día del Padre, un dels actes més multitudinaris que s’organitzen a Bellavista, ha tornat a omplir bona part de les grades del pavelló. Un públic nombrós ha assistit a les exhibicions de dansa de tot l’alumnat dels cursos que ofereix l’associació.

Les participants, majoritàriament nenes i noies joves, han ballat a ritme de hip hop, funky, house, zumba, jazz i sevillanes. El president de l’Associació de Veïns, Manolo Gómez, ha conduit l’acte. En representació de l’Ajuntament, l’alcalde, Francesc Colomé (CiU), el regidor de Participació i Relacions Ciutadanes, Juan Antonio Corchado (PSC) i el regidor d’Obres i Serveis, Moisés Torres (CiU), també hi han participat. 

Podeu veure totes les fotografies del 29è Festival del Día del Padre en aquest enllaç.

Arxivat a: Cultura
La cloenda del festival.
Una de les exhibicions de l'Associació de Veïns de Bellavista
Les autoritats presents al Festival Día del Padre 2017
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)