Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Un reglament regularà l’ús de les instal·lacions esportives del municipi

15/03/2017

Durant aquest mes se segueix un procés participatiu obert per debatre l’esborrany inicial

Les instal·lacions esportives del municipi juguen un paper important en la vida associativa de les Franqueses del Vallès. De fet, properament arrencarà el projecte del Centre Cultural de Corró d’Avall on hi ha projectat un nou pavelló, que completarà l’oferta esportiva. És per aquest motiu que des del Patronat Municipal d’Esports s’han posat en marxa per redactar una Normativa Reguladora de l’Ús de les Instal·lacions Esportives Municipals. L’objectiu és fomentar la convivència i el bon ús dels equipaments per part dels diferents tipus d’usuaris, tant els individuals com els col·lectius.

El treball de redacció ha començat per un procés d’anàlisi i la redacció d’un primer esborrany, que ha tingut en compte la tipologia dels usuaris i les diferents activitats que es porten a terme a les instal·lacions esportives. En aquest sentit també s’ha valorat tota la documentació existent fins ara per regular aquest tema. La redacció definitiva, però, passa per un procés participatiu mitjançant una comissió redactora que durant aquest mes de març avaluarà, debatrà i consensuarà les diverses propostes de l’equip tècnic redactor per tal d’ajustar-les a la realitat i la gestió de cada espai esportiu. Fins ara, hi ha hagut trobades amb treballadors dels equipaments i entitats de futbol.

La previsió per a les properes setmanes és la següent:

  • 21/03/17: entitats de bàsquet, handbol, hoquei, patinatge artístic, karate i bàdminton.
  • 23/03/17: entitats esports individuals (tir amb arc, running, bicicleta, petanca, escacs, bitlles...)
  • 30/03/17: sessió oberta a la ciutadania.

Per inscriure’s a la sessió oberta cal enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al telèfon 93 861 62 21.

La previsió és que el reglament definitiu s’aprovi al ple del mes de juliol d’aquest any, després de debatre amb tots els grups municipals.

Arxivat a: Esports, Participació
Trobada entitats de futbol

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 14:23h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)