Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Carnaval a les Franqueses

01/02/2017

El dissabte 25 de febrer, hi haurà concurs de comparses i rua de carnaval pels carrers de Corró d’Avall. Les associacions de veïns de Bellavista i de Corró d’Amunt també ha organitzat actes per celebrar la festa.

L’Ajuntament de les Franqueses i el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut estan preparant al festa de Carnaval d’aquest any, que se celebrarà dissabte 25 de febrer als carrers de Corró d’Avall, gràcies a la col·laboració de Caprabo.

En primer lloc, a les 16.45 h hi haurà la trobada de comparses a la plaça de l’ajuntament, i a les 5 en punt de la tarda s’iniciarà la rua, que recorrerà la rambla de la carretera de Ribes, girarà per la carretera de Cànoves i el carrer de Sant Ponç fins arribar a la plaça de l’Espolsada. Allà, quan seran les 17.45 h, les comparses s’exhibiran. També hi haurà animació i una xocolatada, i a les 19 h es lliuraran els premis del concurs de comparses.

Per participar al concurs de comparses cal omplir la butlleta adjunta a aquesta notícia i entregar-la, de l’1 al 16 de febrer, al Centre Cultural Can Ganduxer (de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i dimecres i dijous de 17 a 18 h) o al Centre Cultural de Bellavista (de dilluns a divendres de 17 a 21 h, i dimarts, dimecres i dissabte, de 10 a 14 h). Cal que les persones interessades consultin les bases adjuntes del concurs.

La festa a Bellavista i Corró d’Amunt

L’Associació de Veïns de Bellavista també ha organitzat un Carnaval que s’iniciarà el mateix dissabte 25 de febrer amb una trobada de comparses a la plaça Major. A les 18 h la rua començarà a caminar fins al Centre Cultural de Bellavista. A les 19.30 h, ja al centre cultural, les comparses s’exhibiran, se servirà xocolata desfeta i es lliuraran premis a les millors comparses.

L’Associació de Veïns Sant Mamet de Corró d’Amunt celebrarà Carnestoltes am bun concurs de diesfresses, ball i berenar-sopar. La cita és a les 19 h a les Antigues Escoles de Corró d’Amunt. El preu són 7 euros amb tot inclòs (despcompte per a socis i 5 euros per a infnats de menys d’11 anys).

Arxivat a: Cultura
Imatge del Carnaval de 2016
Cartell Carnaval Les Franqueses 2017

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 21:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)