Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses commemorarà el 78è aniversari del bombardeig al municipi amb un espectacle

16/01/2017

Diumenge 22 de gener s’ha programat l’espectacle ‘Els darrers dies de la Catalunya republicana’ al Casal Cultural de Corró d’Avall.

L’Ajuntament de les Franqueses i el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut commemoraran el proper 22 de gener el 78è aniversari del bombardeig de les Franqueses de 1939. L’homenatge serà el dia 22 amb un espectacle teatral i musical: Els darrers dies de la Catalunya republicana, de Terra Teatre.

L’obra és la narració verídica d’uns dies dramàtics viscuts per l’escriptor, historiador i polític, Antoni Rovira i Virgili, quan entra en fase culminant l’ofensiva final de Franco contra Catalunya. Narració de l’angoixa, la desfeta i l’èxode dels catalans. Rovira i Virgili narra, en primera persona, el viatge sense retorn que va fer amb la seva família i diverses personalitats polítiques i culturals fins a França. En aquest viatge, compartirà amb la resta de catalans i catalanes tots els dolors: la pèrdua de la llar, la fam, el fred i la incertitud del demà. El text està basat en l’obra de Rovira i Virgili Els Darrers Dies de la Catalunya Republicana.

Actor: Jordi Hervàs Solà
Músic: Edmon Bosch                         
Direcció escènica: Marc Hervàs
Adaptació del text original de Rovira i Virgili: Jordi Hervàs                     
Durada: 65 minuts

 

Preus:

8€ i 6€ (anticipada, majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys)

Venda d’entrades:

Anticipada: a www.teatres.lesfranqueses.cat, a les taquilles del teatre, de dl. a ds. 17 a 21 h i ds. de 10 a 14 h; i el dia de la funció, a la taquilla del teatre (obre a les 18 h)

Informació: 938 466 506

Arxivat a: Cultura
La companyia Terra Teatre en l'espectacle
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)