Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Millora del servei urbà d’autobusos a les Franqueses

29/12/2016

Durant els primers dies del mes de gener, es realitzaran les accions de millora del servei de la línia L6 per tal de solucionar els problemes de puntualitat de la línia.

Cal destacar que des del canvi de recorregut de l’any 2012, la línia ha experimentat un increïble augment de viatgers fins arribar als gairebé 35.000 usuaris l’any, el qual ha anat dificultant el compliment exhaustiu dels horaris establerts.

Amb l’objectiu de seguir millorant la qualitat del servei, durant aquest 2017 s’ampliarà la freqüència de pas de l’autobús, passant dels trenta minuts actuals als vint minuts, en les franges horàries amb més afluència, tant al matí com a la tarda. També millorarà el recorregut passant, tant d’anada com de tornada, per l’Hospital de Granollers i s’habilitarà una nova parada al costat de l’estació de Renfe de la línia R2 les Franqueses-Granollers Nord.

Seguint amb aquesta finalitat de prestar un servei urbà d’autobús més competent i ajustat a les necessitats dels usuaris, quatre dels recorreguts arribaran a la zona del parc del Mirador del nucli de Bellavista i es modificarà la parada de la plaça de l’Ajuntament a Corró d’Avall, desplaçant-la al carrer Puiggraciós cantonada amb la carretera de Ribes.

El consistori també ha impulsat la millora de les línies interurbanes que transcorren per la carretera de Ribes, les quals a partir de gener tindran parada a l’Hospital de Granollers, l’estació central d’autobusos de Granollers i l’estació de Renfe de Granollers centre.

Arxivat a: Ajuntament, Obres i Serveis
L'autobús a Corró d'Amunt

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)