Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament demana una pròrroga de quatre anys més per al Pla de Barris

23/12/2016

La Junta de Govern Local d’aquest dijous, 22 de desembre, ha aprovat la sol·licitud d’una pròrroga de fins a quatre anys més per al Pla de Barris de Bellavista.

L’any 2010, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat va atorgar a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès un ajut dels que preveia la Llei 2/2004, de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen especial atenció. El Pla de Barris de Bellavista, dotat amb 8,8 milions d’euros, projectava un seguit d’actuacions per a la millora física, econòmica i social al barri de Bellavista.

A data de 30 de setembre d’aquest any, el percentatge d’execució del projecte d’intervenció integral de Bellavista arribava al 30,40%. Amb aquesta nova pròrroga –el 2014 ja se’n va demanar una de dos anys-, Bellavista podria gaudir dels projectes del Pla de Barris durant quatre anualitats més com a màxim.

A més, juntament amb la petició de la pròrroga es planteja la modificació d’algunes actuacions del projecte ajustant-les a les necessitats actuals de Bellavista. Cal destacar la proposta d’una nova actuació -el centre de dia per a gent gran- que forma part del projecte de residència d’avis, que es preveu construir a Bellavista en els propers anys.

Amb tot, les modificacions del projecte continuen tenint com a objectiu principal la millora, física, econòmica i social de Bellavista.

Arxivat a: Pla de Barris
Logotip del Pla de Barris de Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)