Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament posa en marxa la campanya No puc esperar a les Franqueses

12/12/2016

Les Franqueses s’ha adherit a la campanya "No puc esperar", una iniciativa de l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (AACCU Catalunya) i de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona, amb l’objectiu de facilitar el dia a dia de les persones amb malalties inflamatòries intestinals (malaltia de Crohn i colitis ulcerosa) i de tots aquells pacients que els metges col·laboradors considerin que cal incloure.

Un dels problemes que més angoixa aquestes persones és la necessitat contínua, i de vegades imprevisible, d'anar al lavabo; de manera que els costa sortir de casa per por de no trobar un lavabo accessible en el moment necessari.

Des de l’Ajuntament es vol conscienciar a la societat sobre aquest tipus de malalties i les necessitats que tenen qui les pateixen, així com facilitar l’accés ràpid i de manera gratuïta als lavabos dels equipaments municipals. Properament, el consistori publicarà aquells equipaments on es permetrà la utilització dels seus lavabos als portadors de la targeta autoritzada No puc esperar!

Arxivat a: Sanitat i Salut Pública
Cartell campanya "No puc esperar"
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 14:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)