Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Música a les escoles bressol

02/12/2016

Santa Cecília se celebra a les escoles bressol del municipi.

Amb motiu de la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, les escoles bressol municipals de les Franqueses van viure una setmana plena d’activitats relacionades amb la música.

L’EBM El Gegant del Pi va començar la setmana amb la visita dels alumnes de 3r de primària de l’Escola Bellavista-Joan Camps (veure'n la notícia) cantant cançons de tardor, i a ha continuat amb el concert de la Coral Harmonia de Bellavista, la col·laboració de mares de l’escola tocant instruments de percussió, vent i corda, una màster class de Zumba i ball de mocadors. A més de totes aquestes novetats, durant la setmana, els infants van ballar i tocar diferents instruments que les famílies van portar de casa.

Les EBM Cavall Fort i Tres Bessones també van gaudir d’uns dies plens de moviment, amb titelles musicals, audicions i danses del món. A més a més, durant la setmana familiars dels infants de l’escola van fer un petit concert per a tots els infants. També totes les famílies han pogut gaudir de l’exposició a l’entrada de l’escola, dels instruments elaborats pels infants i pels seus pares.

Arxivat a: Educació
Exposició d'instruments
L'Escola Bressol Municipal Cavall Fort celebrant Santa Cecília
L'Escola Bressol Municipal Les Tres Bessones
L'Escola Bressol Municipal Cavall Fort
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)