Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Escola Municipal de Música va celebrar Santa Cecília, patrona dels músics, en dos actes

02/12/2016

Concert d'alumnes a l'Escola de Música i concert d'El Carnaval dels Animals a l'Escola Guerau de Liost.

Dimarts 22 de novembre a la tarda, a l’auditori de l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany, va tenir lloc el tradicional concert d’alumnes amb motiu de Santa Cecília. Aquest va ser el primer concert del curs on els alumnes van poder interpretar part del nou repertori treballat. Per alguns alumnes ha estat el primer concert amb el seu instrument, i sens dubte han pogut gaudir-ho grans i petits.

Amb motiu d’aquesta festivitat, el dimecres 23 de novembre, l’Escola de Música va anar a visitar els alumnes de 6, 7 i 8 anys de l'Escola Guerau de Liost. En aquesta activitat, van participar prop de 175 nens i nenes, i els professors de l’Escola de Música, en Dani Pérez al piano, la Núria Sogas al violí, la Laia Reverté al violoncel i en Joan Moragas amb el clarinet van oferir una versió de l’obra El carnaval dels animals, del compositor Camille Saint-Saëns.

Els professors de l’Escola de Música van mostrar enginyosament com el so dels instruments es pot convertir en el so dels animals, com ara una tortuga, un ase, un elefant, un cucut o fins i tot un cigne.

Arxivat a: Educació
Santa Cecília 1
L'audició a l'Escola Guerau de Liost.
Santa Cecília 4
Santa Cecília 2
Santa Cecília 3
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 14:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)