Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Més activitats educatives al parc del Mirador

11/10/2016

L’alumnat de 3r i de 5è de les escoles de les Franqueses es fan amb el parc del Mirador com a espai d’aprenentatge a través del projecte del Pla de Barris.

El programa d’activitats educatives al parc del Mirador ha encetat la seva segona edició aquest mes d’octubre de 2016. La primera edició va tenir lloc el curs passat a través del projecte Obrim el parc del Mirador, coordinat des de l’àrea del Pla de Barris de Bellavista, per tal de recuperar aquest espai del municipi.

Les primeres sessions de les activitats d’aquest curs van tenir lloc els 4 d’octubre amb alumnes de 3r i 5è de Primària de l'Escola Camins. La responsable de l’activitat ha estat l’associació Educa Viladrau, experts en projectes ambientals basats en l’acció local i el desenvolupament sostenible del territori.

Els alumnes de 3r de Primària es van centrar en l’activitat ‘Els beneficis dels arbres urbans’, guiada per un educador que utilitzava l’espai com una exposició a l’aire lliure, col·locant plafons amb els beneficis que proporcionen els arbres. Posteriorment, cada grup realitza un treball a l’aula per plasmar els coneixemens adquirits al taller. A més a més, com en l’edició anterior, els alumnes col·laboraran amb la resta de grups del municipi per a confeccionar una exposició amb obres plàstiques i textos seus. L’exposició s’instal·larà al vestíbul de l’Ajuntament de les Franqueses i a continuació serà itinerant, de manera que passarà per totes les escoles del municipi.

Per altra banda, l’alumnat de 5è de Primària va realitzar l’activitat ‘Tenim un problema’, l’objectiu de la qual era plantejar un problema de caire ambiental, utilitzar l’orientació com a mitjà de desplaçament per l’espai i introduir elements treballats per a resoldre’l. Posteriorment també hi ha treball a l’aula per aprofundir en els coneixements adquirits. I per a mostrar el treball realitzat, les fitxes que generin de l’activitat es publicaran al butlletí municipal 5.1.

Galeria de fotos de l'activitat:

Obrim el parc del Mirador. Activitats al parc, curs 2016-17

Arxivat a: Pla de Barris, Educació
L'activitat educativa tenia relació amb els plafons del parc del Mirador.
Grup d'alumnes de 5è de l'Escola Camins al parc del Mirador.
Grup d'alumnes de 3r de l'Escola Camins al parc del Mirador.
Mestra amb alumnes en plena activitat.
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 14:57h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)