Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tesifón Gallego Martínez celebra 101 anys a Corró d'Avall

27/09/2016

Tesifón Gallego Martínez, veí  de les Franqueses, ha celebrat avui els seus 101 anys envoltat de la seva família a la residència d’avis l’Auca de Corró d’Avall. “Hoy es un día muy feliz porque tengo a la família” va dir en Tesifón en rebre la visita de l’alcalde Francesc Colomé i la regidora de Sanitat i Gent Gran Rosa M. Pruna, que li va fer entrega d’un ram de flors.

Nascut el 1915 a Benamaurel, província de Granada, Tesifón va treballar al camp per ajudar al sosteniment de la seva família fins que va conèixer la Francisca, la seva dona amb qui es va casar als 28 anys. Fruit d’aquest matrimoni van néixer els seus tres fills Ramón, Maximiliano i Maria, i, hores d’ara, ja té 5 nets i 6 besnéts entre 9 mesos i 13 anys.

L’any 1962 va emigrar d’Andalusia a Catalunya amb el propòsit de millorar la vida familiar. A l’arribar a Catalunya se’n va anar a viure a Canovelles i posteriorment a les Franqueses. Tesifón va treballar a l’obra durant bastants anys i també en una bòbila. Va treballar dur, tot i que va tenir una jubilació anticipada per tancament de l’empresa.  Anys que va aprofitar per gaudir amb la seva dona i família.

Es considera una persona molt presumida, li agrada vestir molt elegant. És home de camisa i americana, sobretot quan vivia a casa. Gaudeix d’un bon guisat, una copa de vi i bona companyia. Li agrada molt el billar, ha participat en alguns tornejos i guanyat més d’una copa. Enamorat de l’art, el cante i el baile flamenc.

Arxivat a: Gent Gran
Tesifón Gallego rebent el ram de flors de la mà de Rosa M. Pruna, regidora de Sanitat i Gent Gran
Tesifón Gallego envoltat de la seva família, la regidora Rosa M. Pruna i l'alcalde Francesc Colomé
Tesifón Gallego a punt de bufar les espelmes del seu 101 aniversari
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)