Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Centre de Formació d’Adults de Bellavista, cap a ensenyaments transprofessionals

22/09/2016

S’homologuen els nivells amb els de les escoles oficials d’idiomes.

Aquest nou curs comença amb novetats importants al Centre de Formació d'Adults de les Franqueses, ubicat a Bellavista. El departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya està potenciant el paper dels centres de formació d'adults en els ensenyaments transprofessionals, és a dir, aquells ensenyaments que permeten progressar en el món laboral i que són comuns a moltes feines diferents.

Seguint aquesta direcció i a partir d'aquest curs els tres primers nivells de llengües estrangeres del CFA equivaldran als dos primer nivells d'escoles oficials d'idiomes. Això permetrà a les persones adultes de les Franqueses assolir, per exemple, fins al nivell A2 d'anglès sense desplaçar-se fora del municipi i amb una certificació vàlida a tota Europa emesa segons el Marc Comú de Referència europeu per a l'estudi de llengües estrangeres. També podran optar a continuar al tercer d'anglès en una Escola Oficial d’Idiomes fora del municipi sense haver de fer la prova de nivell.

El segon eix en el qual es potenciaran aquests coneixements transprofessionals és el de la ofimàtica. El centre continua oferint el nivell bàsic on s'aprèn a navegar per internet i a confeccionar currículums entre altres coses que garanteixen una competència bàsica en eines de comunicació, navegació, processadors de textos i d'imatges, etc. Tot plegat permet al municipi tenir una oferta educativa pública per a treballadors i aturats que no tots els municipis de la comarca poden oferir. Per més informació podeu consultar la web del centre http://cfabellavista.org/.

Cursos de català del CNL
Enguany el Centre de Normalització Lingüística, per tal de difondre els cursos de català per Adults, ha elaborat un vídeo on apareixen totes les poblacions del Vallès Oriental on es fan cursos, entre elles, les Franqueses, a través del CFA.

Cursos d'anglès
El Centre de Formació d'Adults ofereix itulacions oficials A1 i A2 d'anglès, i encara hi ha places lliures.

Arxivat a: Educació
Cursos per a adults.

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 14:57h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)