Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses fotografiada per Guillermo De Angelis, en una exposició

09/09/2016

Dijous 15 de setembre, l’Ajuntament de les Franqueses i la galeria d’art Artemisia inauguren una exposició de fotografies del municipi.

L’Ajuntament de les Franqueses del Vallès i la galeria d’art Artemisia, Art & Tendències presenten l’exposició En aquest lloc, en aquest moment, del fotògraf internacional Guillermo De Angelis. La inauguració serà el proper dijous 15 de setembre a Artemisia a les 19 h. L’acte, obert a tothom, comptarà també amb l’actuació del grup de jazz Rapport.

De Angelis ofereix un conjunt de fotografies que mostren el municipi des d’un punt de vista ínim i poètic. Es tracta de 15 imatges en blanc i negre de racons de les Franqueses. L’exposició, tot inaugurar-se dijous 15, ja es pot visitar, i es podrà visitar fins al 15 d’octubre de 2016, dins d’aquest horari: divendres, de 1 a 20 h; dissabte, d’11 a 13 h; i la resta de la setmana, sota hores concertades. L’entrada és lliure. A més a més, dissabte 24 de setembre De Angelis impartirà el workshop La intenció en l’acte de fotografiar.

El fotògraf Guillermo De Angelis (Rosario - Argentina, 1974) prové de l’arquitectura, la filosofia i el disseny. Ha realitzat exposicions arreu del món (Japó, Florida, Nova York, etc.) i és a punt de publicar el seu tercer llibre amb l’ediorial Corridor Elephant.

Amb aquesta exposició, l’Ajuntament vol promocionar les Franqueses com a espai d’interès paisatgístic, així com donar suport a l’art de la fotografia.  La galeria Artemisia es complau del compromís del consistori i d’aquesta col·laboració, que permet apropar la cultura a les persones una vegada més.

Arxivat a: Cultura
El fotògraf Guillermo De Angelis.
Cartell de l'exposició de Guillermo De Angelis

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 14:57h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)