Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Germanor al Casal d’Avis de Bellavista

08/09/2016

Més de 60 assistents al dinar de germanor de la 6a edició de la Setmana Cultural d’Avis de Bellavista.

Avui dijous 8 de setembre, el Casal d’Avis de Bellavista ha celebrat el tradicional dinar de germanor que ha reunit a veïns i veïnes de Bellavista per a compartir plegats una jornada de festa, menjar i diversió.

El grup musical granollerí Flors i Violes, que compta amb més de 35 anys d'experiència sobre els escenaris, ha amenitzat la trobada amb un espectable musical de ball i cançons dels anys 60. Durant l’acte, s’ha pogut contemplar l’exposició de treballs manuals realitzats al Casal.

El president del Casal d’Avis de Bellavista, Miguel Sánchez Gómez, ha posat de manifest la importància i tradició d’aquests actes que cada any reuneixen a més gent.

A l’acte hi ha assistit l’alcalde de Les Franqueses, Francesc Colomé (CiU), i el 1r tinent d’alcalde i regidor d’esports, participació i relacions ciutadanes, Juan Antonio Corchado (PSC).

Arxivat a: Gent Gran
Assistents al dinar de germanor
L'Alcalde Francesc Colomé, el Regidor de Participació i Relacions Ciutadanes J.A. Corchado i el President del Casal d'avis Miguel Sánchez
El grup Flors i Violes durant el dinar de germanor
Exposició de manualitats 1
Exposició de manualitats 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 11:51h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)