Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El franquesí més gran celebra 107 anys

07/09/2016

Francisco Jiménez Campoy està entre els 4 homes més grans de Catalunya.

Avui dimecres 7 de setembre de 2016, l’avi més gran de les Franqueses està de celebració. Francisco Jiménez Campoy, veí de Llerona, celebra els seus 107 anys. Actualment s’està en una residència de l’Ametlla del Vallès, on ha brindat amb la família amb motiu del seu aniversari. També l’han acompanyat l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé (CiU), i la regidora de Sanitat, Salut Pública i Gent Gran, Rosa M.  Pruna (CiU), que l’han obsequiat amb un ram de flors.

Jiménez conserva l’alegria i es troba en bon estat de memòria i d’escolta encara que tingui dificultats de mobilitat. Va néixer el 1909 a Cuevas de Almanzora (Almeria), i es va traslladar a Catalunya als 8 anys. Va començar a treballar com a ferrer a la Roca del Vallès, i després a Granollers. És vidu des de fa set anys de Margarita Icart, amb qui va tenir una filla, la Carmina. Després de viure molts anys a Granollers i el 1977 va instal·lar-se a Llerona. Enguany, en l’especial celebració a la residència, ha repetit quin és el secret de la seva longetivitat: “poca cama, poco plato y mucha suela de zapato”.

Arxivat a: Gent Gran
Francisco Jiménez amb la família, l'alcalde i la regidora.
L'alcalde Francesc Colomé i la regidora Rosa M. Pruna li han entregat un ram.
Els representants de les Franqueses amb l'amfitrió i la seva filla.
Francisco Jiménez Campoy en el seu 107è aniversari.
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 09:17h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)