Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El CF Folgueroles, el CE Llavaneres i el CF Les Franqueses jugaran el 36è Torneig de Futbol Electrocamps

24/08/2016

El torneig, organitzat pel CF Les Franqueses, es jugarà enguany el diumenge 28 d’agost.

El diumenge 28 d’agost tindrà lloc la 36a edició del Torneig de Futbol Electrocamps, que organitza cada any el Club Futbol Les Franqueses (2a Catalana) amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports i el patrocini de l’empresari local Marcel Camps. Enguany, a banda del club amfitrió, jugaran el triangular el CF Folgueroles (3a Catalana) i el CE Llavaneres (2a Catalana). 

A les 17 h tindrà lloc el primer partit entre els dos equips convidats. A les 18 h els franquesins s’enfrontaran als perdedors del primer partit, i a les 19 h jugaran contra els guanyadors del primer enfrontament. Acte seguit, a les 20 h, està prevista l’entrega de trofeus. El torneig, que estava previst que es jugués al camp de futbol de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall, es disputarà a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Amunt, a causa de les obres de substitució de la gespa que s'estan fent a Corró d'Avall.

Arxivat a: Esports
El CF Les Franqueses de la temporada passada va guanyar el torneig
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 13:42h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)