Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Preparats pel nou curs escolar

10/08/2016

El 2 de setembre es farà una trobada per als docents.

El 12 de setembre les aules dels centres educatius tornaran a omplir-se. Més de 2.700 alumnes d’Educació Primària i Secundària començaran el curs 2016-17.

Les Franqueses té cinc escoles d’Educació Infantil i Primària: Bellavista-Joan Camps, Camins, Colors, Guerau de Liost i Joan Sanpera i Torras. Al municipi també hi ha dos instituts: l’Institut El Til·ler i l’Institut Lauro.

Per donar la benvinguda al curs l’àrea d’Educació ha preparat una trobada per als docents que tindrà lloc el dia 2 de setembre, a les 9 h, al Teatre Auditori de Bellavista. A la jornada es farà una presentació del municipi i de l’Ajuntament i una explicació dels programes que desenvolupa l’àrea d’Educació; a continuació, hi haurà la conferència L’educació en valors: límits i perills, a càrrec de l’antropòleg Manuel Delgado; i per tancar l’acte, es servirà un refrigeri per a tots els assistents.

Amb l’inici del curs també es reprendrà el servei de logopèdia. Qualsevol infant que estigui matriculat en una de les escoles del municipi i que consideri que té alguna problemàtica amb el llenguatge pot contactar amb el servei trucant al 938 466 506.

Aquest any també és rellevant la notícia de la continuïtat de l’aula d’acollida de l’Escola Bellavista-Joan Camps. En un principi el Departament d’Ensenyament prèvia tancar aquest servei que afavoreix la integració de les persones nouvingudes als centres educatius. Gràcies a les gestions realitzades entre l’escola i l’ajuntament, l’aula d’acollida continuarà funcionant el curs vinent.

Tasques de manteniment a les escoles durant l’estiu

Com cada estiu, s’ha aprofitat el període de vacances escolars per realitzar tasques de manteniment extraordinari als centres educatius. En aquesta ocasió destaca la renovació de la impermeabilització de la teulada de l’Escola Guerau de Liost. Les obres, d’un cost d’uns 40.000 euros, han tingut el suport del Departament d’Ensenyament. També és important la revisió de la instal·lació elèctrica que s’ha fet a l’Escola Joan Sanpera i Torras.

Per dur a terme aquestes actuacions, a més dels peons de manteniment de les escoles, s’ha comptat amb el suport de persones contractades a través dels plans d’ocupació locals.

Arxivat a: Educació
El curs començarà el 12 de setembre
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)