Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Uns 480 infants i joves participen als casals, campaments i activitats d’estiu

26/07/2016

L’àrea d’Infància i Joventut ha ofert un programa complet durant aquest mes de juliol.

Aquest mes de juliol, infants de 6 a 11 anys estan fent un munt d’activitats dins el casal i les colònies d’estiu. En total, uns 480 infants i joves s’han inscrit a les activitats organitzades des de l’àrea d’Infància i Joventut i han gaudit de jocs, tallers, piscina, excursions i altres.

Les colònies a Puig-reig
Del 18 al 22 de juliol van tenir lloc les colònies a Puig-reig (el Berguedà). L’estada va ser a Cal Pons, una casa ubicada dins d’una antiga colònia tèxtil. Això va permetre els nens i nenes a gaudir d’un entorn natural i de la història de la casa. Allà van preparar una gravació per la cloure l’estada, ja que el cinema va ser a fil conductor de les activitats. Segons els tècnics de l’àrea, va ser una setmana “on han van poder conviure en grup, fer excursionisme, gaudir de nous espais i créixer com a persones tot passant-s’ho bé”.

Casals per a infants de tot el municipi
Alguns regidors i regidores van visitar els infants mentre gaudien del casal. Els casals es desenvolupen a Bellavista, Corró d’Avall, Llerona i Corró d'Amunt. En concret, a les escoles Bellavista-Joan Camps, Colors, Camins, Joan Sanpera i Torras, al Centre Cultural Can Ganduxer i a les Antigues Escoles de Llerona i les de Corró d’Amunt. Tots els casals ofereixen les mateixes activitats (sortides, piscina, jocs, tallers, etc.), a excepció dels infants apuntats a Can Ganduxer, que a més han tingut una setmana de colònies a Puig-reig. Enguany els casals s'han centrat en una temàtica concreta: el cinema, a través del qual han creat tot un univers de jocs i han filmat una pel·lícula. Pel que fa als campaments, la preparació la van desenvolupar al Centre Cultural de Bellavista i van sortir d’acampada durant una setmana a Camarasa.

Els joves
La primera de les activitats dels joves de l’Espai Zero va ser la realització d’un lip dub. Durant aquests dies van realitzar jocs exteriors, els assajos del lip dub tot practicant l’anglès i divendres, l’última jornada, el van gravar. Les activitats de l’Espai Zero continuen amb taller de Robòtica, Vídeos, jocs de taula, construcció de jocs i jocs d’aigua per donar la benvinguda a les vacances.

Arxivat a: Infància i Joventut
Joc d'aigua a les colònies.
Més jocs d'aigua a Can Pons.
El bon temps ha permès fer les activitats previstes.
La tècnica d'Infància i Joventut amb les monitores de les colònies.
Els banys a la piscina eren una de les activitats estrella.
Els regidors Jordi Ganduxé (CiU) i Moisés Torres (CiU) de visita al casal amb els tècnics de l'àrea.
El casal a l'Escola Joan Sanpera i Torras
Grup de joves aquest juliol.
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)