Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

15 anys del Maratafolk

14/07/2016

El 23 de juliol, el Maratafolk celebrarà aniversari amb els concerts de The New Catalan Ensemble i Terratombats.

El proper 23 de juliol, a la plaça de Marata, tindrà lloc la 15a edició del Maratafolk. Enguany hi actuaran The New Catalan Ensemble i els Terratombats, que ja van ser-hi en la 11a edició.

The New Catalan Ensemble obrirà la vetllada a les 20 h. Es tracta d’una formació que neix amb la voluntat de fusionar el so dels instruments tradicionals catalans a estils musicals posteriors. El grup, que és flexible i adapta el nombre de membres segons l’ocasió, presentarà a Marata l’espectacle Ruralisme il·lustrat.

Tot seguit s’oferirà una botifarrada. Mentrestant, la nit continuarà amb el duet Dixdú, format per Pau Benítez i Clara Ayats, dues promeses de la música d’arrel del Principat.

A mitjanit, l’escenari serà per als Terratombats i la seva rumba. Aquest 2016 han publicat el treball Bestial, que presentaran al Maratafolk. El grup d’Igualada ha rebut diversos premis Enderrock: un al millor directe (2012) i un altre al millor disc (2013).

Tancarà la nit el trio Morena, de “tradipatxanga”. Els seus membres, que col·laboren junts en altres projectes musicals, van decidir reunir-se per crear Morena, en què agafen èxits de les darreres èpoques, els arrangen i els tradueixen al català. Un exemple n’és la cançó I want to break free, que es converteix en El Gat Nou.

Arxivat a: Cultura
Maratafolk 2016
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)