Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses ja disposa de l’avaluació intermèdia del Pla de Barris de Bellavista

13/07/2016

La Diputació de Barcelona informa de l’elaboració.

L'avaluació intermèdia del Pla de barris de Bellavista, elaborada amb el suport de la Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats, té com a finalitat conèixer l'estat d'execució de les 22 actuacions previstes, analitzar i valorar possibles desviacions que s'estiguin donant, disposar d'una radiografia actual del barri i, finalment, proposar un seguit de reformulacions i recomanacions per a l'execució del Pla durant el nou període 2016-2020.

A partir de les necessitats detectades al llarg del treball, tant territorials com organitzatives i procedimentals, i de les aportacions de les persones i els agents implicats en el Pla, en el document d'avaluació es proposen tot un seguit d'orientacions encaminades a ajustar el Pla per donar resposta a la realitat actual de Bellavista i, alhora, incrementar la seva eficàcia i eficiència, amb la voluntat que al final del període d'execució del Pla s'hagin assolit els objectius estratègics que van justificar la seva posada en marxa. Els reptes i recomanacions es centren en:

  • Proposar un nou Pla d'acció 2016-2020 que focalitzi els esforços tècnics i econòmics en les actuacions encaminades a la millora de la connexió entre Bellavista i la resta del municipi i, d'altra banda, a la reforma dels elements comuns dels edificis. Addicionalment, també es proposa donar una important embranzida a la dinamització comunitària i la promoció de la xarxa associativa.
  • Avançar en la coordinació i comunicació del Pla de barris mitjançant l'impuls i el foment de les xarxes i espais de col·laboració i, d'altra banda, arribar als públics objectius amb les eines i els canals de comunicació més adequats.
  • Revisar i reajustar els procediments i les eines de gestió, seguiment i avaluació del Pla de barris amb l'objectiu de contribuir a millorar en el procés d'execució del projecte.

Aquesta assistència forma part de l'oferta de recursos tècnics que des de la Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats es posa a l'abast dels ens locals per a l'elaboració d'estudis de regeneració urbana. En podeu trobar més informació en el següent enllaç

Arxivat a: Pla de Barris
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)