Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els dies 22, 23, 24, 29, 30 i 31 de juliol tindrà lloc la Festa Major de Marata

11/07/2016

NewCat_ètnic, Terratombats i Morena seran els grups que actuaran al Maratafolk d’enguany, al vespre del dissabte 23.

El cap de setmana del 22, 23 i 24 de juliol comença la Festa Major de Marata, que s’allargarà fins al 29, 30 i 31 del mateix mes. Així, el divendres 22 de juliol, aquesta població franquesina obrirà la seva festa amb la tradicional representació d’una obra a càrrec del Grup de Teatre del Centre Cultural de Marata. Enguany, els actors i actrius interpretaran la comèdia El malalt imaginari, de Jean-Baptiste Poquelin, més conegut com a Molière. Serà a partir de les 22 h, al Centre Cultural de Marata. Aquesta funció es tornarà a repetir el divendres 29 de juliol, a la mateixa hora i lloc. 

L’endemà, el dissabte 23 de juliol, començarà amb el partit de futbol entre maratencs i maratenques, a partir de les 10 h al camp de la Rectoria. I al vespre tindrà lloc una nova edició del Maratafolk, a la plaça, amb l’actuació del grup NewCat_ètnic (The New Catalan Ensemble), que presentarà el seu espectacle Ruralisme il·lustrat, a partir de les 20 h. A continuació hi haurà la botifarrada popular, i a mitjanit tindrà lloc un concert de rumba catalana a càrrec dels Terratombats. En acabat, cap a les 2 h, la tradipatxanga del grup Morena tancarà el programa del Maratafolk d’enguany. 

El diumenge 24, a les 21 h, hi haurà cinema a la fresca a la plaça. 

En el segon cap de setmana de festa major, l’endemà de la segona representació d’El malalt imaginari, el dissabte 30 a les 9 h es farà la sortida del 39è Cros Popular, i a les 13 h tindrà lloc l’exposició d’obres de pintura guanyadores i la 6a Mostra Infantil d’Arts Plàstiques, a l’Antiga Escola de Marata. A les 18 h es faran els jocs infantils a la plaça, i a les 22.30 h, el ball de nit amb Els Miven i el sorteig de sopars. 

El darrer dia de festa major, el diumenge 31, s’iniciarà a les 11 h amb la celebració eucarística i el cant dels goigs a l’església de Santa Coloma, i seguidament tindrà lloc el Ball de l’Espolsada, el Pericó i sardanes amb la cobla Genisenca al Centre Cultural de Marata. Tancarà la festa la cantada d’havaneres que farà el grup Els Pirates a les 21 h a la plaça. A la mitja part hi haurà rom cremat per a tots els assistents. 

Tots els actes estan organitzats pel Centre Cultural de Marata.

Arxivat a: Cultura
La rumba catalana dels Terratombats farà ballar els assistents del Maratafolk a partir de la mitjanit
The New Catalan Ensemble i el seu "Ruralisme il·lustrat" donarà inici, a les 20 h, al Maratafolk d'enguany
El grup de tradipatxanga Morena actuarà al Maratafolk a partir de les 2 de la matinada
El ball de nit de l'any passat
El Ball de l'Espolsada té lloc sempre a dins del Centre Cultural de Marata
Les havaneres tanquen cada any la Festa Major de Marata
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)