Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Doble rècord de participació a la Festa Major de Bellavista

04/07/2016

Veïns i entitats s’impliquen en una programació variada amb actes tradicionals i nous.

Els veïns i veïnes de Bellavista tanquen la Festa Major amb un rècord de participació ciutadana i d’implicació de les entitats. Durant quatre dies, de divendres a diumenge, s’han celebrat una trentena d’actes pensants per a totes les edats i gustos. Com sempre, la plaça Major ha estat el centre neuràlgic de la festa.

La quantitat i varietat de la programació ha aconseguit fer sortir més gent que mai al carrer. El president de la Comissió de Festes de Bellavista, Vicenç Saéz, explica que l’augment de l’afluència de públic s’ha reflectit en un increment de la participació en tots els actes. Les inscripcions a algunes activitats han superat les xifres d’edicions anteriors. Per exemple: la caminada va comptar amb 150 persones; l’arrossada, amb 300 comensals i; la primera edició de la pelada, amb una seixantena de ciclistes.

En general, però, els actes més multitudinaris s’han concentrat al vespre amb els balls, els correfocs i els concerts. Les novetats d’enguany –la pedalada, el correaigua i la mostra de cultura tradicional– han tingut una molt bona acollida. També han estat ben rebudes les activitats organitzades per les colles, els Guillots i els Suats. L’estirada de tractor ha estat un dels actes més lluïts de tota la Festa Major. Aquest any les colles han fet una competició festiva i com apunta el president de les colles, Jordi Pérez, la gent ha respòs positivament al canvi. A la festa no hi han faltat els típics esdeveniments esportius i el seu públic fidel: els tornejos de petanca futbol i tir.

La Comissió de Festes suma

Totes les festes són possibles gràcies al suport de persones voluntàries. Aquest any, a més d’un rècord de participació, Bellavista també ha comptat amb un rècord de veïns i veïnes que a títol individual o a través d’una associació s’han abocat perquè tots els actes funcionessin. El president de la Comissió de Festes, Vicenç Saéz, subratlla que la comissió ha reunit més entitats que en altres ocasions. A més, la tasca de la comissió s’ha estès a la resta del municipi de manera que s’hi ha apuntat entitats que no són exclusivament de Bellavista com els grups dels casals, diables o sardanistes. 

Bellavista ha inaugurat l’època de festes al municipi. La propera cita serà amb la Festa Major de Marata que es celebrarà els dies 22, 23, 24, 30 i 31 de juliol.

Podeu veure les fotografies de la Festa Major de Bellavista en aquest enllaç.

Arxivat a: Cultura, Esports, Infància i Joventut, Pla de Barris
Festa de l'escuma
Correfoc
Arrossada
Ball per a tothom
Concert jove
Estirada de tractor
Festival de dansa
Terrasses de nit
Espectacle de varietats.
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)