Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Canvis al carrer de Sant Isidre per augmentar-hi la seguretat

29/06/2016

L’àrea d’Obres i Serveis implementarà algunes mesures al carrer de Sant Isidre, a Corró d’Avall, per augmentar-hi la seguretat.

Està previst que el dia 7 de juliol l’Ajuntament de les Franqueses realitzi una intervenció al carrer de Sant Isidre amb l’objectiu de reduir la velocitat dels vehicles que hi circulen i millorar-hi la seguretat dels vianants i dels conductors. L’àrea d’Obres i Serveis, atenent a les demandes dels ciutadans i ciutadanes de la zona i tenint en compte les consideracions tècniques, implementarà les mesures següents:

  • Canviar de costat el tram d’aparcament en filera que toca a la via del tren, entre els carrers de la Verge de la Mercè i de Joan Maragall. Els vehicles aparcaran al costat dels edificis. L’objectiu de l’actuació és trencar la linealitat de la trajectòria dels vehicles obligant-los a fer petits girs entre les illes d’habitatges.
  • Canviar de costat el tram d’aparcament en filera que toca a la via del tren, entre els carrers del Molí i dels Cingles de Bertí. Els vehicles aparcaran al costat de la plaça de Joan Sanpera i Torras. Amb aquesta modificació es persegueix el mateix objectiu que amb el canvi anterior.
  • Anul·lar l’estop del carrer dels Cingles de Bertí i col·locar-lo al carrer de Sant Isidre, justament abans de la intersecció amb el carrer dels Cingles de Bertí. La instal·lació de l’estop al carrer de Sant Isidre farà que els vehicles hagin de parar forçosament en aquesta via.
  • Instal·lar illetes o col·locar aparcaments per a motos al davant dels passos de vianants. La voluntat de l’acció és millorar la visibilitat i la seguretat dels vianants que creuin el pas.

Durant les obres, que en principi no duraran més d’un dia, no es podrà estacionar cap vehicle al carrer de Sant Isidre.

Arxivat a: Obres i Serveis
El carrer de Sant Isidre.
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 13:42h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)