Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es busquen voluntaris i voluntàries per regar les plantacions del riu Congost durant l’estiu

27/06/2016

L’Associació Hàbitats busca persones que vulguin ser protagonistes de la conservació ecològica de l’entorn.

L’Associació Hàbitats, amb la col·laboració de l’àrea d’Agricultura, Territori i Sostenibilitat, va iniciar un projecte d’adopció del riu Congost al seu pas per Llerona, Canovelles i Granollers la primavera de 2013. Amb l’objectiu d’implicar els diferents agents socials, entitats locals i ciutadania en la conservació i millora del tram del riu, durant el curs s’han realitzat un conjunt d’activitats.

Entre les actuacions que Hàbitats ha portat a terme, en destaca la plantació d’espècies autòctones a la zona. Els primers anys de vida de les plantacions són els més complicats perquè sobrevisquin a l’estiu, quan fa molta calor i plou poc.

Per aquest motiu, Hàbitats busca voluntaris i voluntàries que vulguin tenir cura de l’entorn durant l’estiu. Les plantacions s’han de regar com a mínim una vegada cada 15 dies. Es tracta d’agafar aigua del riu amb galledes i regar els arbres i els arbusts de forma abundant (entre 2 i 3 galledes plenes).

L’entitat demana a les persones que hi estiguin interessades i que tinguin disponibilitat que s’apuntin com al projecte, encara que només els hi sigui possible ocupar-se’n al llarg d’una setmana.

Per començar el voluntariat s’ha d’escollir una de els zones que l’entitat ha marcat en un mapa i enviar un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
La millor manera per regar les plantacions és fer una cadena del riu a l'arbre per passar-se les galledes
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)