Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

De l’1 al 3 de juliol, Corró d’Amunt acollirà el 1r Torneig Internacional Xavi Barroso d’hoquei

23/06/2016

Organitzat pel CH Les Franqueses, el campionat comptarà amb 190 participants i 11 clubs, tres d’ells de Portugal.

El Club Hoquei Les Franqueses ha organitzat, amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports, el 1r Torneig Internacional Xavi Barroso d’hoquei a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Amunt. El campionat es jugarà els dies 1, 2 i 3 de juliol i comptarà amb la participació de 190 jugadors i jugadores de fins a 11 clubs, que competiran en les següents categories: escoleta, prebenjamí iniciació, prebenjamí, sènior i veterans. En total es jugaran 30 partits. 

A banda de l’amfitrió, el CH Les Franqueses, i del Club de Patinatge Artístic de Bigues i Riells, que farà exhibicions entre partits, els clubs que jugaran el torneig són els següents: CH Santa Perpètua, CHP Sant Feliu, Mollet HC, CP Irlandesas (Andalusia), Selecció Andalusa, HC Sentmenat, Stuart Hóquei Clube Massamá (Portugal), HCP Grandola (Portugal) i Associaçao Alcobacense Cultura e Desporto (Portugal). 

En la presentació del torneig que va tenir lloc ahir dimecres, 22 de juny, a la sala de plens de l’edifici consistorial, Òscar Jurado, director esportiu del CH Les Franqueses va agrair la col·laboració de l’Ajuntament i dels patrocinadors del campionat, i va explicar per què han posat el nom del calderí Xavi Barroso, jugador del primer equip del FC Barcelona, al títol del torneig: “El Xavi, que el conec des de petit, té una vinculació molt important amb el club des de l’inici i sempre ens dóna suport en totes les activitats que fem, com els campus, que també porten el seu nom”. 

Per la seva part, el regidor d’Esports, Juan Antonio Corchado (PSC), va dir que el Patronat Municipal d’Esports (PME) havia fet un gran esforç per posar a punt la pista poliesportiva coberta de Corró d’Amunt perquè es pogués desenvolupar amb garanties el torneig. Així, el PME hi ha instal·lat un marcador nou i unes grades desmuntables, i ha pintat els bancs i les porteries. També sufraga el cost del lloguer dels inflables durant dos dies, del servei de fisioteràpia i de la línia de bus, entre d’altres. 

L’alcalde, Francesc Colomé (CiU), va dir al club que en un futur miraran de construir unes grades que siguin fixes, així com polir el paviment de la pista. I va confessar que quan es va construir aquest equipament ningú no va pensar mai que es faria servir com a pista de patinatge, i que els èxits del club obliguen l’Ajuntament a fer-hi millores. 

Colomé va anunciar que el divendres 1 de juliol, a les 12 h, representants municipals encapçalats per ell mateix rebran tots els participants del torneig a la plaça de l’Ajuntament com a acte previ a l’inici de la competició. 

També van ser presents a la roda de premsa la delegada territorial de la Federació Catalana de Patinatge, Yolanda Muro, i el col·laborador del torneig Joao Leitao. 

Acabada la presentació, els jugadors i jugadores del club, tècnics, directius i pares i mares van fer-se una fotografia de grup amb les autoritats presents a l’acte a les escales de l’ajuntament, i acte seguit els més menuts van improvisar uns rondos a la plaça.

Podeu consultar els horaris dels partits en el document adjunt.

Arxivat a: Esports
La sala de plens de l'ajuntament presentava aquest aspecte durant la roda de premsa
D'esquerra a dreta, Yolanda Muro, Juan A. Corchado, Francesc Colomé, Òscar Jurado i Loao Leitao
Foto de grup a les escales de l'edifici consistorial
En finalitzar la presentació del torneig, els més menuts del club van fer uns tocs a la plaça
Cartell del 1r Torneig Internacional Xavi Barroso

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)