Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El servei de suport i assessorament a les comunitats de veïns de Bellavista atén més de setanta casos

07/06/2016

El servei és públic i gratuït i funciona des del gener de 2015.

El servei de suport i assessorament a les comunitats de veïns de Bellavista s’ofereix des del gener del 2015 a través de l’àrea del Pla de Barris. És un servei públic i gratuït i el seu objectiu és acompanyar als veïns i veïnes de les comunitats de Bellavista en la gestió interna de la comunitat així com també en els conflictes relacionats amb la pròpia convivència. La voluntat final del servei és millorar l'organització i el bon funcionament de les comunitats, fomentant la convivència i el bon veïnatge. 

Dubtes o conflictes més habituals

Des de la seva entrada en funcionament el servei atès més d’una setantena de casos. Un 55,41% del total dels casos té a veure amb temes d’organització de la comunitat com ara impagaments, manca de rotació de càrrecs, falta de manteniment de zones comunes, desconeixement de drets i deures d’organització o manca de constitució de la comunitat.

Un 21,62% dels casos tracten d’aspectes de la convivència (sorolls, neteja, civisme...); un 12,16% són sobre qüestions de drets i deures; finalment, el 10,81% restant tenen relació amb la tramitació dels ajuts a la rehabilitació d’edificis

Accions de sensibilització

Més enllà de l’atenció directa el servei organitza accions de sensibilització. Per exemple, per aquest mes de juny s’han organitzat dues xerrades-tertúlies sobre civisme a les comunitats de veïns. 

Com, quan i on es pot demanar el servei?

Podeu sol·licitar aquest servei dirigint-vos a l’àrea del Pla de Barris dimarts i dijous de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Podeu fer-ho de forma presencial a Bellavista Activa o bé trucant al 938 616 221. En qualsevol cas es recomana concertar cita prèvia. 

Arxivat a: Pla de Barris
El servei treballa pel foment de la convivència i el bon veïnatge
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)