Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Xerrada-tertúlia sobre civisme a les comunitats de veïns

31/05/2016

‘La comunitat de veïns forma part de casa nostra, practiquem el civisme’, així continua la campanya de civisme de les Franqueses, que proposa a la ciutadania assistir a la xerrada-tertúlia a Corró d’Avall i/o a Bellavista.

La campanya de civisme iniciada recentment a les Franqueses es continuarà desenvolupant aquest mes de juny amb una xerrada-tertúlia organitzada des del Servei de Suport i Assessorament de les Comunitats de Veïns de Bellavista i la Policia Local de les Franqueses. La xerrada es farà tant a Corró d’Avall com a Bellavista: dijous 16 de juny, a les 19 h, tindrà lloc a la Nau de Can Ganduxer (Avinguda de la Sagrera, 1, Corró d’Avall), i dijous 30 de juny, a les 19 h, es farà a Bellavista Activa.

Aquesta xerrada-tertúlia tractarà, des d’un punt de vista normatiu i a partir de casos pràctics i dubtes dels participants, tot allò que pot afavorir o dificultar la bona convivència en una comunitat de veïns i veïnes. Es donaran eines per actuar davant de molèsties ocasionades per sorolls, activitats que afecten la via pública, objectes dipositats en espais comunitaris, etcètera.

Per tal de facilitar l’organització de l’acte, es demana confirmació d’assistència trucant al telèfon 938 616 221 o enviant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Aquest acte és organitzat per l’àrea del Pla de Barris de Bellavista, l’Ajuntament de les Franqueses, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Servei d’Ocupació de Catalunya, i en aquest cas amb la col·laboració de l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall i l’Associació de Veïns de Bellavista.

Arxivat a: Pla de Barris
Xerrada-tertúlia sobre comunitats aquest mes de juny.
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)