Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament edita “Bellavista informa”, el Butlletí del Pla de Barris de Bellavista

09/05/2016

La revista es publicarà trimestralment i inclourà diferents informacions referents a aquest nucli de les Franqueses.

Aquesta setmana s’està repartint a totes les cases de Bellavista un nou butlletí editat per l’Ajuntament de les Franqueses a través del Pla de Barris. Es tracta d’una revista de periodicitat trimestral que porta per títol Bellavista informa, i que inclou informacions d’interès per als veïns i veïnes del barri.

El Butlletí del Pla de Barris de Bellavista publica en el seu primer número un recull de les actuacions més importants que s’han fet en aquest nucli de les Franqueses en els darrers anys gràcies al desenvolupament del pla, així com un article de l’alcalde, Francesc Colomé, i un altre de la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs.

La revista també conté seccions que s’aniran repetint en els propers números com l’”Ara Bellavista”, amb notícies del barri, i “Som Actius”, amb una entrevista a Manuel Gómez, president de l’Associació de Veïns de Bellavista. En cada revista s’entrevistarà a una associació de la Taula d’Entitats per la Millora de Bellavista.

També hi haurà la secció “Som Cívics”, amb consells de civisme per millorar la convivència als espais comuns dels edificis, i l’enquesta a gent del barri “Opinem sobre...”. Per últim, la publicació també inclourà en cada número la part “Apunts d’història”, un concurs sobre antics fets ocorreguts al barri.

Del butlletí, que s’ha editat en català i en castellà, se n’han imprès 3.300 exemplars. El proper número del Bellavista informa està previst que surti al carrer a finals del mes de juliol.

Podeu consultar el contingut del número 1 del Butlletí del Pla de Barris de Bellavista en aquest enllaç.

Arxivat a: Ajuntament, Pla de Barris
Portada del primer número del butlletí "Bellavista informa"
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/04/2024 a les 14:40h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)