Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Veïns i veïnes de Llerona demanen la presència del diaca al proper Consell del Poble per conèixer les intencions de la parròquia en la remodelació de la Zona Esportiva i l’entorn de l’església

04/05/2016

Alguns lleronins i lleronines volen obrir un procés participatiu per decidir els usos dels terrenys de la parròquia.

A la sessió ordinària del Consell del Poble, celebrada el dilluns al vespre, alguns veïns i veïnes de Llerona van reclamar la presència del diaca de la parròquia de Santa Maria, Josep Maria Fernández, a la propera reunió d’aquest òrgan. Els veïns i veïnes demanen conèixer en quina situació es troba el projecte que preveia remodelar, ampliar i reordenar la Zona Esportiva de Llerona.

Des de l’anterior legislatura l’Ajuntament sol·licita a la parròquia poder engegar les obres de la zona esportiva, que actualment disposa d’un camp de futbol, pistes de tennis, pistes de petanca, una pista poliesportiva i vestidors, i també del bar, del casal cultural, on hi ha el teatre, i del parc del costat. Com que els terrenys són de la parròquia, en principi, el consistori es comprometia a pagar-li 15.000 euros anuals. A més, assumia el cost de les obres, que oscil·lava entre els 400.000 i els 500.000 euros, i el manteniment de l’àrea. Segons la presidenta del Consell del Poble, Rosa Maria Pruna, l’Ajuntament continua a l’espera del vistiplau de la parròquia per poder començar a redactar el projecte.

En vista d’aquesta situació, alguns lleronins i lleronines van demanar que el diaca de la parròquia assisteixi a una sessió del Consell del Poble de Llerona. La majoria volen saber per quin motiu des de la parròquia no s’impulsa la remodelació, quines actuacions pretén realitzar i quines contraprestacions i drets tindrien els ciutadans i ciutadanes. Alguns dels assistents al consell van anar un pas més enllà i van sol·licitar obrir un procés participatiu a tota la ciutadania per decidir els usos dels terrenys de la parròquia. 

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Zona esportiva de Llerona
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 14:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)