Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Enquesta de condicions de vida 2016 de l’Institut d’Estadística de Catalunya

04/05/2016

Entre els mesos de maig i juliol es portarà a terme la recollida d’informació presencial.

L’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat) elabora l’Enquesta de condicions de vida 2016 conjuntament amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i amb el suport de l’Institut Nacional d’Estadística. Aquesta enquesta té com a objectiu conèixer la renda i les condicions de vida de les llars, així com la composició de la pobresa i l’exclusió social.

Entre els mesos de maig i juliol un entrevistador degudament identificat de l’empresa que ha guanyat el concurs, Análisis e Investigación, es traslladarà a les Franqueses per enquestar-hi presencialment els titulars seleccionats de la mostra. En ser una enquesta oficial és de resposta obligatòria.

Els resultats es publicaran al segon trimestre de 2017 al web de l’Idescat, on també es poden consultar els resultats de les edicions anteriors.

Si voleu obtenir més informació sobre els aspectes tècnics i legals de l’estadística, podeu posar-vos en contacte amb l’Idescat a través del telèfon 935 573 014 o per mitjà de l’adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Ajuntament
Logotip de l'Institut d'Estadística de Catalunya
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)