Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament millora la visibilitat dels semàfors del carrer del Pont

29/04/2016

L’acció s’ha realitzat en compliment de l’acord a què van arribar l’equip de govern i el grup municipal d’ERC.

L’Ajuntament ha millorat aquesta setmana la visibilitat dels semàfors del carrer del Pont, tocant a la rotonda de Can Mònic, en compliment de l’acord a què van arribar l’equip de govern i el grup municipal d’ERC per aprovar el pressupost municipal.

Així, s’han recol·locat els dos semàfors que hi havia a les voreres situant-los just després del pas de vianants en el sentit de la circulació, i s’han posat amb braç (tipus bàcul) perquè siguin més visibles per als conductors. A més, ara el semàfor de sortida de la rotonda (sentit Canovelles) està sempre de color verd, i si algun vianant vol travessar el carrer i pitja el botó, canvia a àmbar i després a vermell.

També s’ha aprofitat per afegir als semàfors per a vianants dos comptadors de temps, per facilitar el creuament de la via. Properament se n’instal·laran dos més als semàfors de l’altra banda de la rotonda de Can Mònic i sis més als de la cruïlla de la carretera de Ribes amb la de Cànoves.

D’altra banda, l’àrea d’Obres i Serveis ha pintat recentment una quadrícula groga al terra de l’entrada a la rotonda de Can Mònic des de la carretera de Ribes i una altra a l’entrada des del carrer de Girona de Granollers, amb l’objectiu de facilitar el gir dels vehicles per l’interior de la rotonda quan els semàfors estan en vermell.

Arxivat a: Obres i Serveis, Seguretat Ciutadana
El semàfor del carrer del Pont de sortida de la rotonda s'ha canviat a verd
Als semàfors de vianants s'han instal·lat comptadors de temps
La quadrícula facilita que els vehicles que volen entrar a la rotonda puguin fer-ho
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 14:57h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)