Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els alumnes de l’Institut Lauro fan de guies als nens i nenes de l’Escola Bellavista-Joan Camps en una ruta al parc del Mirador

28/04/2016

L’activitat s’ha basat en Eduloc, una proposta que incorpora dispositius mòbils amb GPS per al treball en projectes sobre el territori.

En marc de les activitats eductives del projecte Obrim el parc del Mirador, dimarts passat va organitzar-se una sortida molt especial. Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural de l’Institut Lauro van guiar als nens i nenes de 5è i 6è de Primària de l’Escola Bellavista-Joan Camps per una ruta al parc a través de l’aplicació Eduloc.

Eduloc és una eina educativa que permet crear escenaris i activitats basades en la localització en una àrea concreta del territori. A partir de l’App per a dispositius mòbils els nens i nenes de l’escola van fer un recorregut pel parc i van gaudir de les explicacions complementàries dels nois i noies de l’Institut Lauro.

Aquesta activitat, impulsada per l’àrea de Pla de Barris, ha comptat amb el personal expert de l’associació Educa Viladrau. La sessió s’afegeix a les activitats que durant aquest curs s’han desenvolupat als centres educatius del municipi.

Podeu veure les fotografies en aquest enllaç o directament aquí:  

Ruta educativa al parc del Mirador

Arxivat a: Pla de Barris
Eduloc permet crear escenaris i fer la ruta a través d'una App
Per complementar la sortida els nois i noies del Lauro van ampliar la informació i van explicar curiositats
Els alumnes del Lauro van guiar els nens i nenes de l'Escola Bellavista-Joan Camps
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)