Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es renova el conveni del Pla C17

27/04/2016

Els municipis implicats renoven el Pla per tres anys més.

Dimarts passat, 26 d’abril, va tenir lloc una roda de premsa a la Garriga sobre el Pla C17. En l’acte s’ha presentat la renovació del conveni del Pla Supramunicipal de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17 que implica els ajuntaments de les Franqueses, la Garriga, l’Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany i Tagamanent, que el renoven per tres anys més.

La presentació ha estat a càrrec de 4 alcaldes dels 5 municipis. En la seva intervenció, l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, ha destacat la importància del Pla “perquè és un programa en benefici dels nostres joves, d’una part de la població que transita en una edat de canvi, de novetats i transformacions”.

El Pla C17 es va posar en funcionament el 2005, fruit de l’interès dels cinc pobles per col·laborar a nivell intermunicipal i crear un Pla de Prevenció de Drogues amb una persona professional especialitzada que s’adeqüés a les necessitats i especificitats de cada municipi.

El C17 intervé en els àmbits de la prevenció del consum de drogues i la promoció de la salut amb  tallers als instituts de Secundària i Centres de joves, Servei d’Informació i Assessorament sobre Drogues “SIAD” per a famílies, Assessorament i atenció individualitzada via TIC per joves. Durant aquests deu anys ha realitzat més d'un miler de tallers als instituts, 300 assessoraments personalitzats i 30 campanyes divulgatives, entre d'altres. D'entre els serveis que ofereixen cal destacar el Bus nocturn que permet el jovent desplaçar-se a les festes majors que han utilitzat més de 4.000 usuaris.

El Pla també assessora als ajuntament en projectes per reduir riscos i danys en espais d’oci nocturn, en la redacció de protocols de Detecció i intervenció en casos de consum de drogues als Centres Educatius de Secundària i en el seguiment de casos amb serveis socials municipals.

Arxivat a: Polítiques Socials
Colomé amb els altres altres alcaldes en la renovació del Pla C17.
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 09:50h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)