Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El pati de l’Escola Colors obrirà els caps de setmana

21/04/2016

Dissabte 28 de maig se celebrarà la jornada festiva de Patis Oberts-Cursa Escola Colors per donar tret de sortida a la iniciativa.

Properament, l’Escola Colors començarà a obrir les portes del seu pati durant els caps de setmana. La iniciativa, impulsada pel Pla de Barris de Bellavista i el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, es va iniciar ja fa uns anys a l’Escola Joan Sanpera i Torras. Per l’Escola Colors, aquest nou pas servirà per donar a conèixer una alternativa de lleure als infants del barri i augmentarà el propòsit de ser una escola oberta a la comunitat des d’una vessant educativa i social.

Amb motiu d’aquesta nova iniciativa i per tal d’inaugurar l’obertura del pati, l’AMPA de l’Escola Colors ha organitzat la Jornada Festiva de Patis Oberts - Cursa Escola Colors el dissabte 28 de maig al matí. La cursa tindrà diverses categories i és oberta a la participació de tots els ciutadans del municipi. Els participants podran adquirir un dorsal solidari per ajudar en Leo, un nen afectat de malaltia desconeguda a les Franqueses. També es faran tallers infantils organitzats per la Taula d’Entitats per a la Millora de Bellavista i finalment hi haurà el lliurament de premis de la cursa.

L’inscripció a la cursa té un cost de 2 euros i es pot formalitzar del 25 d’abril al 13 de maig, de 9 a 10 h i de 16.30 a 17 h al despatx de l’AMPA de l’Escola Colors. Per a més informació cal contactar amb (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El pati de l’Escola Colors s’obrirà a partir del mateix 28 de maig, dia de la festa d’inauguració. El seu horari d’obertura pública és el mateix que el de l'Escola Joan Sanpera i Torras:

  • D’abril a setembre: dissabte, diumenge i festius, de 9 a 13 h i de 16 a 20 h. En vacances escolars, del 24 de juny a l’11 de setembre, de 16 a 20 h. A l’agost, de 9 a 20 h.
  • D’octubre a març: dissabte, diumenge i festius, de 9 a 13 h i de 16 a 18 h. En vacances escolars (Nadal i Setmana Santa) de 16 a 18 h.
Arxivat a: Educació
Vista de l'Escola Colors des del parc del Mirador
Cartell de la jornada festiva al pati de l'Escola Colors.
Cartell de la cursa.

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)