Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La 9a Festa de la Música i la Dansa torna amb una mescla de tradició i modernitat

18/04/2016

Les escoles i instituts del municipi celebraran un aplec de danses populars.

El dissabte 30 d'abril la plaça de l’Ajuntament s’omplirà de músics, cantaires i dansaires amb motiu de la 9a  Festa de la Música i la Dansa. L’esdeveniment, organitzat per l’àrea d’Infància i Joventut, estarà especialment dedicat al públic familiar.

A les 17.30 h es realitzaran tallers de construcció d’instruments amb materials reciclats, entre d’altres activitats. Els petits i joves talents de l'Escola Municipal de Música Claudi Arimany amenitzaran l’hora del berenar amb breus audicions. A continuació les escoles de dansa de les Franqueses, EnDansa i Moving, exhibiran algunes coreografies.

A partir de les 18.30 h tindrà lloc el 2n Aplec de danses a càrrec dels alumnes de 4t de Primària de les cinc escoles del municipi i dels alumnes de 1r d’ESO dels instituts. El músic Xavier Lozano tancarà la festa amb un espectacle musical interpretat amb objectes i instruments reciclats. 

Arxivat a: Infància i Joventut
Una de les imatges de l'aplec de danses de l'any passat
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)