Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S’obre la tercera convocatòria del programa d’ajuts a la rehabilitació d’edificis del Pla de Barris de Bellavista

14/04/2016

En total ja s’han acollit a aquesta línia de subvencions 15 comunitats de veïns.

Al mes de maig està previst que s’obri la tercera convocatòria del programa d’ajuts a la rehabilitació dels edificis de més de 25 anys de Bellavista, en el marc del Pla de Barris d’aquest nucli de les Franqueses. L’import que s’hi destinarà puja a 202.741 euros. 

Durant aquest mes d’abril s’acabaran les obres que s’estan fent als 7 edificis que es van poder acollir a la segona convocatòria d’aquesta línia d’ajuts, que se sumen als 8 immobles que van ser rehabilitats l’any passat. L’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i el regidor de Pla de Barris, Moisés Torres, van visitar el 12 d’abril algunes de les comunitats que han acabat recentment les obres per veure’n el resultat final i comentar-lo amb els veïns. 

Aquestes subvencions tenen com a objectiu la millora dels elements comuns, com ara façanes, patis interiors, estructura, coberta, instal·lació d’ascensors, etc., dels edificis de més de 25 anys i de planta baixa més tres o més pisos. Aquest programa d’ajuts a la rehabilitació té com a finalitat  aconseguir l’adequació o la millora constructiva, estructural, funcional i d’habitabilitat dels immobles, així com la millora del paisatge urbà.

Arxivat a: Pla de Barris
Un moment de la trobada de l'alcalde i el regidor de Pla de Barris amb les comunitats de veïns
El bloc de pisos del carrer de Ponent, 22, amb les obres de reforma acabades
La finca, abans de la rehabilitació
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)