Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es crea el 1r Mercat d’Art de les Franqueses per divulgar l’obra dels artistes locals

11/04/2016

Tindrà lloc el diumenge 22 de maig, dins del programa d’actes de la Fira de Sant Ponç.

El diumenge 22 de maig, dins del programa d’actes de la Fira de Sant Ponç, tindrà lloc el 1r Mercat d’Art de les Franqueses, organitzat per Can Font-Centre d’Art i Noves Teconologies. L’objectiu és divulgar l’obra dels artistes d’arreu, prioritzant els creadors de les Franqueses i del Vallès Oriental. 

L’organització ofereix a professionals de la pintura, la il·lustració, la fotografia, la ceràmica i l’escultura un espai d’exposició i venda de la seva obra, en uns envelats de 3 x 3 m que es disposaran a la plaça de Can Font, a la Rambla de la ctra. de Ribes, durant tot el dia. Enguany, i com a promoció inaugural, el lloguer dels envelats no tindrà cap cost per als artistes. 

Durant la jornada s’han previst actuacions musicals, tallers i espectacles perquè el mercat gaudeixi d’un ambient relaxat i agradable. 

El període d’inscripció s’inicia el 15 d’abril i finalitza el 29 del mateix mes. Les persones interessades a participar-hi es podran inscriure de forma presencial a Can Font-Centre d’Art i Noves Tecnologies (passatge del Pedraforca, 22, de Corró d’Avall), de dilluns a divendres de 16.30 a 20 h, i els dimarts de 10 a 12 h; o a la Fundació Universitària Martí l’Humà (carrer dels Banys 38-40, de la Garriga), de dilluns a divendres de 9 a 13 h, i de dilluns a dijous de 16 a 20 h. I també telemàticament enviant un correu a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o per mitjà del web www.mercatart.fumh.cat

Podeu consultar-ne les bases de participació en el document adjunt.

Arxivat a: Cultura
El 1r Mercat d'Art de les Franqueses es farà a la plaça de Can Font
Cartell del 1r Mercat d'Art de les Franqueses

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)