Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Penya Blaugrana de Llerona celebra el seu 10è aniversari fent un homenatge a Jaume Lloreda

04/04/2016

El president de l’entitat, desaparegut recentment, estava molt il·lusionat amb la commemoració, que tindrà lloc el diumenge 24 d’abril.

El diumenge 24 d’abril, la Penya Blaugrana de Llerona celebrarà el 10è aniversari de la seva fundació amb una festa grossa, tal com volia el seu darrer president, Jaume Lloreda, que va morir a l’edat de 72 anys el 13 de març passat. Els membres actuals de la junta de l’associació aprofitaran la commemoració per fer-li un homenatge. 

L’acte consistirà en un dinar amb el següent menú: gran assortit de canapès, arrossada, vi, cava cafè i licors, i pastís d’aniversari. A més, l’humorista Mayte Carreras representarà l’espectacle La tieta i el Ramon. La celebració es farà a l’envelat que hi ha al costat de l’aparcament de les Antigues Escoles de Llerona

El preu és de 20 € per als adults, de 15 € per als nens i nenes de fins a 15 anys d’edat, i gratuït per als infants de menys de 5 anys amb el tiquet d’un adult. Les places són limitades i s’han de reservar al telèfon 687 556 017. 

Jaume Lloreda ja va rebre un reconeixement públic en vida durant el sopar de festa major de 2013, quan el Consell del Poble li va entregar la placa al civisme. Aquell dia, Festes Laurona i els seus companys de la Penya Blaugrana li van regalar un viatge per a dues persones per a anar a veure un dels partits d’aquella temporada del Barça a Europa. 

La Penya Blaugrana de Llerona organitza diverses activitats per als seus associats, però també actes oberts a tota la ciutadania, com ara el Caga Tió i la Matança del Porc.

Arxivat a: Esports
Enric Garriga, donant un regal a Jaume Lloreda durant la Festa Major de Llerona de 2013
Cartell de l'activitat
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2019 a les 16:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)