Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els tràmits empresarials a les Franqueses, més fàcils amb la FUE

29/03/2016

A partir de l’1 d’abril, les Franqueses habilitarà la Finestreta Única Empresarial (FUE), que permetrà a les empreses i emprenedors gestionar els seus tràmits electrònicament.

L’àrea d’Activitats de l’Ajuntament de les Franqueses habilitarà, a partir de l’1 d’abril d’aquest 2016, la Finestreta Única Empresarial (FUE), a la qual s’ha adherit tal i com es demana a tots els ajuntaments catalans. La FUE és un pla aprovat pel Govern de la Generalitat de Catalunya que va entrar en vigor amb la Llei de Simplificació del 13 d’agost de 2015. El seu principal objectiu és reduir les barreres administratives a les empreses i emprenedors i facilitar la posada en marxa d’activitats econòmiques per tal d’agilitzar la comunicació i tramitació amb l’administració.

Així doncs, a partir del proper mes d’abril, les empreses i emprenedors de les Franqueses que hagin de realitzar tràmits d’Activitats no caldrà que ho facin de manera presencial a les dependències públiques municipals sinó que ho podran fer en línia, de manera electrònica, des d’aquest portal. En aquest cas, i amb qualsevol altre tràmit administatiu en línia, cal disposar de DNI electrònic. Per conèixer a fons les línies d’actuació de la FUE consulteu aquest enllaç.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
FUE és la Finestreta Única Empresarial
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 10:26h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)