Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Prohibit fer foc

17/03/2016

Del 15 de març al 15 d’octubre, prohibit fer foc sense autorització prèvia.

Com és habitual, l’àrea d’Agricultura, Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, informen que està prohibit fer foc sense autorització del 15 de març al 15 d’octubre en els terrenys forestals i a la franja de 500 metres que els envolta. El document per demanar-ne el permís es pot descarregar a l’apartat de tràmits del web municipal.

Especialment, no es poden cremar restes de poda i d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria, ni marges pròxims a zones forestals, sense una autorització expressa del Departament d’Agricultura. Tampoc no es poden fer focs d’esbarjo ni d’altres relacionats amb l’apicultura. Dins de les àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, es podrà fer foc quan s’utilitzin barbacoes d’obra amb mataguspires.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Cal demanar permís per fer foc al camp
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/05/2018 a les 14:24h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)