Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Dia de la Dona a les Franqueses

25/02/2016

El 8 de març, Dia de la Dona, les Franqueses celebrarà un acte en què cinc dones, entre elles l’expresidenta del Parlament de Catalunya Núria de Gispert, conversaran sobre lideratge en diversos àmbits com el social, l’econòmic o el cultural.

Dimarts 8 de març al vespre, el Centre Cultural de Bellavista acollirà la celebració del Dia de la Dona amb un acte que reunirà diverses personalitats. L’Ajuntament de les Franqueses ha convidat cinc dones que conversaran en un cafè-tertúlia sobre el lideratge femení, principalment, en l’àmbit que cadascuna d’elles coneix millor. L’acte començarà a les 19 h a la cafeteria del centre.

La periodista Marta Roqueta, especialitzada en gènere i editora de la revista Zena, introduirà l’acte amb una presentació sobre el lideratge i moderarà la conversa entre les dones convidades i el públic. La tertúlia comptarà amb la política Núria de Gispert, expresidenta del Parlament de Catalunya; la llibretera Fe Fernández, que regenta L’Espolsada al municipi; la promotora social Mercè Riera, fundadora del centre d’acollida El Xiprer; i l’empresària Margarita Arderiu, propietària d’Arderiu.

Durant la tertúlia s’oferirà berenar als assistents i el servei de bar estarà actiu. En acabar la tertúlia, el regidor de Polítiques Socials de les Franqueses, Ferran Jiménez, farà una lectura del manifest a favor de la igualtat de gènere. L’acte ha estat organitzat pel Pla de Barris de Bellavista i l’àrea de Polítiques Socials.

Commemoració a l’Espai Zero i a Corró d’Amunt        
L’Espai Zero ha organitzat una sèrie d’activitats per commemorar el Dia de la Dona entre els joves. Durà a terme les activitats els dies 8, 10 i 11 de març, de 18 a 20.30 h al Centre Cultural de Bellavista.

Per part seva, l’Associació de Veïns Sant Mamet de Corró d’Amunt també celebrarà el Dia de la Dona. Diumenge 6 de març s’ha programat una caminada que sortirà a les 8 h de les Antigues Escoles de Corró d’Amunt i que acabarà a les 10.30 h per esmorzar. Per a més informació, podeu adreçar-vos a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).    

Arxivat a: Pla de Barris, Polítiques Socials
Donar a conèixer la realitat de les dones és un primer pas cap a la seva valoració i visualització social

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 08:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)