Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Sessions formatives amb el jugador de bàsquet Roger Esteller

04/02/2016

El Patronat Municipal d’Esports ofereix una sèrie de sessions per treballar conceptes i tècniques d’aquest esport amb l’ex jugador de l’ACB.

Més de 160 nens i nenes de la secció de bàsquet del Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses van gaudir aquest dilluns de la primera de les 4 sessions tècniques que oferirà l’ex-jugador ACB Roger Esteller a través de Roger Esteller Full Court. Amb la seva experiència en clubs d’elit com ara el FC Barcelona, el TAU Ceramica de Baskonia, l’UNICAJA de Málaga, el TDK Manresa, entre altres, i com a integrant de les seleccions catalana, espanyola i europea, el conegut com a “Tigre de Sants” va obsequiar els nostres jugadors amb explicacions tècniques per tal de millorar en diferents aspectes del joc.

El Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses ha iniciat aquest projecte dins d’un pla d’accions formatives per millorar el nivell de l’escola formativa municipal per a formadors i entrenadors de les entitats esportives de les Franqueses. En aquesta primera sessió es van treballar sortides i moviments en carrera i canvis de direcció, posant molt èmfasi en l’anticipació de la recepció de la pilota.

El curs té lloc al pavelló poliesportiu municipal de Corró d'Avall (Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall). Dividits en dues sessions (la primera, amb els pre-minis i minis, i la segona, amb la resta de jugadors de cistella gran), els jugadors i jugadores van posar en pràctica les explicacions d’Esteller, amb el suport dels propis entrenadors del patronat. Les properes sessions seran un cop cada mes (març, abril i maig) i les sessions s’enfocaran en altres aspectes del joc com ara el tir, la defensa, les transicions defensives i el joc sense pilota.

  • 1 de febrer: Sortides i moviments en carrera, canvis de direcció
  • 7 de març: Mecànica de tir i diferens accions de tir després de bot i en moviment
  • 11 d'abril: Clínic. Conceptes defensius. Contraatac i transicions defensa-atac (arribar jugant)
  • 9 de maig: Passar i tallar. Joc sense pilota / Concepte dels espais en atac ofensiu. 3x0, 4x0, 5x0.
Arxivat a: Esports
Primera sessió de Roger Esteller aquest 2016 pel PME
El grup de jugadors atent a les explicacions d'Esteller
Roger Esteller té un llarg recorregut professional esportiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 12:24h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)