Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Restriccions viàres pel Carnaval de dissabte a Bellavista i a Corró d’Avall

04/02/2016

El proper dissabte 6 de febrer se celebraran les rues de Carnaval a Bellavista i Corró d'Avall. Per aquest motiu la Policia Local de les Franqueses preveu restriccions temporals de trànsit en ambdós nuclis.

Rua de Bellavista
Es preveuen restriccions temporals de circulació en tots els carrers per on passarà la rua. La rua s’iniciarà  les 18 h des de la plaça Major i continuarà fent el recorregut següent: carrer de Navarra direcció carrer de la Ronda, cruïlla passeig d’Andalusia fins carrer Travessia, plaça Catalunya, carrer Provença, plaça Espanya, carrer Girona, carrer Ronda, carrer Navarra (fins al Centre Cultural de Bellavista).

Rua de Corró d’Avall
Es preveu restringir la circulació del trànsit a la carretera de Ribes i a la carretera de Cànoves (es recomanen rutes alternatives com carrer de Tagamaent o Camí antic de Vic), ja que la rua farà el següent recorregut: sortida des de la plaça de l’Ajuntament a les 17.15 h per la rambla de la carretera de Ribes i continuació fins a arribar a la carretera de Ribes i la plaça de l’Espolsada, on finalitzarà per donar pas a l’entrega de premis.

També es preveuen restriccions d’estacionament al carrer de l’Alba (tram entre Sant Ponç i Tagamanent), al pàrquing de l’ajuntament i a la carretera de Cànoves (tram fins a carrer de Sant Ponç).

La Policia Local també facilita consells de seguretat per poder gaudir amb seguretat de la festa http://ow.ly/XPO0Z. Podeu contactar-hi trucant al telèfon 938 467 575 o per xarxes socials: Twiter @plfranqueses o Facebook.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)