Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

‘Revolt perillós’, un viatge a Londres dels anys 30

01/02/2016

L'obra, emmarcada dins del Festival dels Amateurs, es representarà el dissabte 13 de febrer, a les 21 h, al Casal Cultural de Corró d’Avall.

La programació de la 10a Mostra d’Arts Escèniques “Festival dels Amateurs” continuarà el dissabte 13 de febrer amb la posada en escena de Revolt Perillós. La representació, a càrrec del Grup Teatre Fatalitats, de Viladecavalls, tindrà lloc a les 21 h al Casal Cultural de Corró d’Avall.

L’autor, John Boynton Priestley, presenta un drama ambientat a la dècada dels anys 30 a Londres on els Caplan, una rica família, fan un sopar en honor d'una famosa novel·lista. L'aparició d'una capsa de cigarretes fa trontollar l'harmonia que hi ha entre tots ells. I a partir d’aquí, d’un canvi insignificant, tot canvia. A través de la trama es plantegen les preguntes següents: Coneixem realment  la gent que ens envolta? És millor dir una mentida pietosa o una mitja veritat? S'ha d'anar sempre amb l'autèntica veritat pel davant?

L’obra, d’una durada de 100 minuts, està codirigida per Joan Antoni Rodríguez i Marta Vives.

Les entrades per aquest espectacle es podran adquirir una hora abans de la funció a la taquilla del teatre per 7 euros o a preu reduït de 6 euros per als majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys. 

Per a més informació podeu adreçar-vos personalment a l’àrea de Cultura, al Centre Cultural Can Ganduxer, o bé trucar al telèfon 938 466 506 o escriure un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Cultura
El grup Fatalitats fa 12 anys que és dalt dels escenaris
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)